tisdag, augusti 07, 2007

EFIT - 7 augusti

05.50
Ååååå nej! Jag somnade ju nyss... eller?

06.49
Hmmm... vädret ser ju inte allt för kul ut. Men det går säkert över så snart jag kommit till jobbet :-)

07.05
Novas frukostgröt under tillverkning.

08.08
Lämnar på dagis. "Hejdå, ha en bra dag"

09.43
Fika! Notera morsdagspresenten (temuggen) - hittills den enda, nästan, om man bortser från i all hast inköpta chokladkakor, hockeybilder och liknande, och så häftpistolen förstås, men den räknas inte för den fick jag två veckor senare. Koppen används med andakt alltså.

12.55
Det gäller att trappa ned semesterfrossandet i ett lagom tempo. Unnar mig en glass efter lunch. Aldrig ätit just denna sort förut. Förvånansvärt god. Eller är det bara jag som var vääääldigt sugen?

13.15
Sorterar in några ex av den rafflande "Nytt från revisorn", samt lite andra publikationer i tidskriftssamlare. Gäller att passa på nu när det är lite lugnare, resten av året har man inte tid att städa...

15.16
Bokar en flygresa till Tallin som passar ganska bra med önskemålen. Det har inte blivit ett foto i timmen här på jobbet - det finns ju gränser för hur mycket kontorsinteriör man orkar fotografera!
Eller om jag glömt kanske...

16.26
Men här får ni se min gemförvarare i alla fall.

17.26
Passerar på väg hem Lissma där det är jänkebilsträff. Lägger kameran på axeln och tänker fota ut genom sidorutan i farten eftersom jag har bråttom hem.
Det blev ju jättebra. Ser ni alla fina bilar?

18.26
Nova uppklädd för att gå på speedway. Hon ville absolut hänga med istället för att vara hemma med pappa. Nu är det bråttom om vi skall hinna träffa Annika tio i sju.

19.20
Vi hade inte behövt ha så bråttom. De höll på och lagade ett staket när vi kom, så allt var försenat. Nova våldför sig på Annikas mobil.

20.40
Är man på speedway kan det ju vara kul att få med själva cyklarna någon gång. Fast det är svårt att få till med min kamera. (För fotografen kan det ju inte vara fel på).
Novakuriosa: När hon i närmare en halvtimma (uppskattningsvis) oavbrutit suttit och pillat med Thomas hjälm - Upp med visiret, in med kaninen, ner med visiret, upp med visiret, ut med kaninen, ner med visiret, upp med visiret, in med Thomas handskar, ner med visiret... vänd från banan dessutom - så frågade jag vad hon gillade bäst med speedway. Då vänder hon sig om och pekar på motorcyklarna.
Vad menar hon?
Ljudet, genom hörselkåporna?

21.30
På väg ut från Gubbis utbrister Nova: "Titta mamma, vilken fin hjälm!"
Hmmm... nåja, smaken är ju inte lika för alla.
Ville ni veta hur det gick också? Hammarby - Indianerna 56-40.

22.14
Snart dags att gå och lägga sig. Med Hagamannen.
Jag skall bara... tömma kameran, välja bilder, förminska dem och publ... zzzz...
Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar