måndag, september 26, 2005

Helgen har försvunnit...

...i ett rasande tempo!
Och kvällstid har jag varit såå trött att jag inte orkat krafsa ned något här.
Nåja, vi var på klädbytardag i lördags - Karin som är en nätvän som blivit vän IRL också - hängde på trots den vedervärdigt tidiga morgonen. Den gjorde dock att vi kom i första anfallsvågen på slagfältet och hade goda chanser att roffa åt oss några godbitar i alla fall.
Både Karin och jag var mycket nöjda med våra fynd. Köandet för att slippa ut i friska luften igen var det värsta - lite slagsmål kan man numera tåla :-)
Denna gång kom jag ihåg att ta med mig IKEA-kassen också - jag börjar bli en rutinerad klädbytarkravallsoldat.

Här poserar jag glatt med det mest onödiga i hela kassen. Jag köpte flera par rejäla och fina vinterskor, två jätteschyssta overaller och en grisskär...
Ja, det är väl lika bra att visa :-) Här ser man bävernylonöverdragsbyxorna, två par, också.
7 par byxor, 2 munkjackor, 4 fleecetröjor och två tröjor blev det med. Puh! Allt detta för 772:-
Efter denna pärs gled vi över till Barkarby Outleten - men eftersom vi hade tider att passa fikade vi på McDonalds istället för att gå in på själva OL då det hade kunnat sinka betydligt.
Det slutade med varsitt Happy Meal - och därmed varsin bok att ta hem till sötnosarna.

I söndags var vi och hälsade på Casper och Ulli och grabbarna inne på söder. Nova och Ville busade ungefär som man kunde vänta sig. Vi besökte lekplatsen vid Nytorget medan Ulli slavade i köket för att laga mat till alla. Det kändes ju halvtaskigt - men jag ville hårdköra kameran lite - är inte överens med Zieger som haft den på reparation. De har nog tyvärr förbisett det verkliga problemet så det lutar åt att jag måste skicka in den igen. Man kan kräkas för mindre.
Nåja, det blev några bra bilder på ungarna innan kameran kroknade.
Ska jag visa en av dem också?
Det blir så väldigt mycket bilder då. Men skriver man tredje dag så blir det väl så ibland :-)


De samsades om ratten en liten, liten stund. Mest åkte de rutschkana och nån cykelkarusell som papporna fick trampa runt - tihi!
Superkul hade de i alla fall - papporna...

Här gungar solstrålarna också. Efter ordentligt lekande gick vi hem till Casper & Ulli igen och fick supergod mat och sedan var det hög tid att tänka på någons sänggång.

Tyvärr verkar det inte fungera att bara tänka på hennes sovande och så - hon vaknar ändå halv fem eller möjligen halvsex. En gummiklubba skulle förmodligen uträtta underverk. Imorse blev det världens fajt om huruvida man låg kvar i sängen och sov när klockan visar "mittinatten" - det slutade väl med att ingen sov men hon höll sig kvar i sängen i alla fall. Och slumrade väl till trekvart innan det var dags att gå upp. När jag väckte henne låtsades hon inte om mig. De första tre gångerna...
Få se hur det blir inatt. Och när jag tänker på det så det får det mig osökt att känna att jag kanske borde gå och nanna strax för naturligtvis har jag suttit här och häckat alldeles för länge. Lyckades få kontakt med förskolans hemmis idag - och har försökt råda bot på de hemskaste detaljerna som den animerade grodan och miljarders olika typsnitt.
Nu skulle jag maila lite till mina listvänner också men då blir det ingen sömn alls - det får bli imorgon istället!
Nattinatti //Anna

1 kommentar:

  1. Goafton raring!!
    Fina lekparksbilder!! Trist att kameran måste in igen! *grrr*

    Har du lust att maila mig bilderna från vår shoppingtur i stort format? *blinkar fint*

    Nu finns vår nya bil att beskåda i min blog!!

    puss å kram /K

    SvaraRadera