söndag, januari 04, 2009

Julrapport

Julafton inleddes med stress =)
Håkan hade glömt köpa doppspad och skulle iväg och handla det, sedan skulle vi in till söder och Nackastatyn och lite julstimmande där.
Det tog en evinnerlig tid innan han kom hem igen vilket kom sig av att doppspadet var slut i samtliga affärer inom tre mils omkrets ungefär.
Som tur vad hade våra gäster, som ännu inte lämnat sin hemvist, några slattar som de kunde ta med sig så det löste sig ändå.
Annars har det nog inte blivit jul =)

Så istället för pendeltåg fick vi ta bilen, men det gick ganska bra att hitta parkering.

"Mamma, jag tar en pepparkaka till!"

"Mamma, mamma kolla in bajenhundarna!"

Sötnosar

Sedan träffade vi lite kompisar på väg mellan sina släktingar (eller mellan släkt och krogen - olika förutsättningar för olika personer). Jag mötte också en Lassie, som jag nu vet är bajare. Alltid trevligt. Vi mötte också Lassie Anrell, men hans böjelser är ju redan kända.

Sedan for vi hem, släkten kom, vi förberedde mat, for och fodrade hästar, vi åt mat, myste, tomten kom, vi öppnade klappar, spelade spel och somnade till slut. Men allt det såg ungefär likadant ut som vanligt så det slipper ni =)
Grannens hästar var ju det ovanliga inslaget men jag glömde visst ta med kameran dit.

Juldagen innehöll ett hästbesök, en promenad (där bilden överst i bloggen togs) och en middag och lite barhäng och karaoke med släkten som blev oväntat fartigt.

Annandagen innebar annandagsbandy, fint väder, trevlig stämning och tyvärr ett sopigt resultat så det vill jag inte tänka mera på.
Efteråt gick vi och käkade på Bishops Arms och hade en väldigt trevlig stund där vi glömde en del av traumat från matchen.
Nova och tant Daniella bytte också julklappar och Nova showade lite.

Snygg, grön lugg.

Sött litet sajko =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar