lördag, december 13, 2008

Hektisk, festlig, vecka på många sätt

Jag har ju som sagt inte bara hetsat på jobbet, utöver det har det varit både Nobelfirande och Luciafirande på dagis, vilket medför ett pysslande med hår, kläder och utrustning (och inskränkning av arbetstiden på förmiddagen).
Det är ju såklart jätteskoj, också, för för både Nova och mig, men ibland önskar man att man kunde kliva av bara...

Valde en lite enklare approach på håret i år. Flätade bara och lindande likadant, fast smalare, guldband runt flätorna som hon hade runt klänningen. (Båda banden är leftovers från Karins bröllop. Tack Karin!)

Jag måste ge er menyn:
Löjromstoast
Smördegsinbakad fläskfilé med svampfyllning och hasselbackspotatis
Daimparfait med hallonsås

Liten rosett i ryggen, gör att det hela ser lite festligare ut... eller... gör att hon ser lite mer ut som en konstigt inslagen julklapp?
Det tog i alla fall tid att fixa hår och band och sådant på morgonen =)

Men, det var ändå inget mot hårvåfflandet som pågick i fredags morse. DET tog tid. T o m hon som beställt det tröttnade och ville byta spår. Men se det går inte när man våfflat två tredjedelar av håret. Då är det bara att härda ut, sa den elaka mamman.
Ovan tänds ljus och vers läses. Foton tas, men man ser knappt vad de föreställer... det är förbjudet att fota med blixt och mitt objektiv är inte tillräckligt ljusstarkt för dessa förhållanden.
Alla barnen var i alla fall fantastiskt söta och duktiga med alla sånger.

3 kommentarer:

  1. Ingen dålig meny på Nobelfesten. Förstår verkligen att barnen uppskattar evenemanget. Hon var så fin!

    SvaraRadera
  2. Kan du inte fota kaninen. Vår var stålgrå och vit med långa öron!

    SvaraRadera
  3. Tjusig fröken =)

    Genomgick samma evenemang på jobbet, med intåg, guldtallrikar och nobelglass som i vanlig ordning satte igång brandvarnaren *s* Vi lär oss inte från år till år heller.

    Ha det gott!

    SvaraRadera