lördag, januari 06, 2007

Ändrade planer

Eftersom Nova drabbats av smitta och vi ställt in hennes kalas så fick vi för oss att vi skulle möblera om i vardagsrummet - efterlängtat.
Detta resulterade i att vi A: köpte en ny skrivare som vi naturligtvis inte har råd med - men eftersom den gamla varit usel och hatad sedan den införskaffades 2001 och nu i princip gett upp - så kändes det fel att låta den följa med i flytten. Den får flytta till elektronikåttervinningen istället.
B: ville ha en ny mindre förvaringmöbel för sällskapsspel, stearinljus och lite annat smått och gott som vi vill ha i vardagsrummet. Kollade på Ikea efter någon lämplig möbel som matchade vår tråkiga tvmöbelibjörkfrånikea. Hittade skänken Nygård på nätet och tyckte den verkade bra.
Men vem vill åka till Ikea en lördag?
Kollade snabbt på Blocket - det fanns EN Nygård, utlagd i november, i grannkommunen. Den fanns kvar och syns nu på bild här ovan.
C: Vi blev också tvungna att köpa en ny brännare/läsare till datorn eftersom vår brännare dog för 1,5 år sedan och den kvarvarande läsaren nu inte klarade av att installera den nya skrivaren.

Tur vi köpte skänken begagnat och sparade några hundra :-)

Nano, nano //Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar