söndag, november 12, 2006

Monsterdålig service på Globen

Gnäll, skäll och lite positiva vibbar också, kommer här:

Vi var en driva folk, 6 vuxna och 5 barn, som besökte Monster Jam i fredags. Vi hade även biljetter till Pit Partyt innan, vilket innebar att alla truckarna var parkerade på innerplanen och man fick kika runt och kunde köa för att få autografer av förarna.
Det skulle börja 16.30, vi kom till Globen runt fyra och då var det redan kö så vi ställde oss i den. De öppnade insläppet EFTER halv, då var vi både frusna och hungriga dessutom, men då det skulle vara 1.5 timmas paus mellan PitPartyt och själva showen tyckte vi det var bäst att spara ätandet så att vi då hade något att göra.
När vi skulle in genom spärrarna funkade inte biljetten till förfesten utan vi fick använda den som var till showen, vilket skapade förvirring och irritation.
Väl nere bland truckarna så var det ganska mycket folk och man fick inte så bra kik på det man var nyfiken på vilket fick oss att bestämma att vi skulle lätta lite tidigare och gå och käka innan alla kom på samma tanke.
Första bästa hamburgermack inne på Globen som vi hittade skulle inte öppna förrän strax innan showen började. Nähä, men det fanns ju barer som var öppna, då borde väl någon restaurang vara öppen också.
Vi irrade och letade och frågade ett antal anställda där och alla sa olika saker, restauranger som var markerade med bestick på kartan serverade tydligen inte nödvändigtvis mat. Öl fanns på flera ställen, men 3-åringar funkar dåligt på det.
Till slut så sade någon anställd att det inte finns NÅGOT öppet ställe som serverade ätbart i miljö där man kunde sitta ner och vi bestämde då att vi skulle gå ut till centrumet och käka där.
Fast det gick visst inte eftersom vi redan använt våra biljetter som inte skulle funka en gång till. *morr*
Men det klart, man kunde ju få den signerad i informationen och då skulle man bli insläppt igen.
Hur lång tror ni den kön var?
Tog några djupa andetag och bestämde oss för Chickenmacken inne på Globen som nu öppnat eftersom allt detta sökande tagit sådan enorm tid. Barnen började vara extremt ansträngda och även flera vuxna visade lite labila tendenser.
Just min familj bestämde att vi alla skulle ha chickybits, när vi kom inom hörhåll från kassan så hörde vi att de bara hade chickenwings. *gnisslar tänder*
Men vi hade inte behövt oroa oss för innan vi fick beställa, ca tio minuter efter att de öppnat var ALL kyckling slut.
Nu var vi gråtfärdiga hela bunten. Fast varmkorv kunde man nog fortfarande få på några ställen...
Då hittar någon en öppen sportbar där de serverar hamburgertallrik, ribs, chickenbucket bl a, samt starköl. De som inte behöver köra bil övertalar oss andra om att det är ett fantastiskt ställe. Det tog ganska lång tid innan vi fick beställa så det kändes som ännu ett fiasko var under uppsegling men när vi väl fått beställa fick barnen snabbt varsin läsk - och med socker i kroppen steg deras humör 50 grader på nolltid och sedan gick det förbluffande fort innan maten var klar, inget var slut, alla fick det de beställt och vi fick t o m tag på ett ståbord där vi vuxna kunde äta. Småmänniskorna satt på golvet längs en vägg precis bakom oss och friden lade sig över församlingen. De satt visserligen under en Djurgårdsflagga men det fick helt enkelt passera.
Vi hann lagom äta upp så började showen. Barnen var storögda och det var ett ganska bra drag.
Jag blir som en barnunge själv av sådant där :-)


Försökta ta lite foton men det är ju inte så lätt i det ljuset med min otroligt ljusokänsliga optik :-)
Allt som allt, så var det jätteroligt - även om det känns lite uppgjort ibland, plus att om man går på första showen av fem i rad så får man räkna med att de spar lite på materialet.
När vi skulle därifrån så gick det förvånansvärt snabbt att ta sig ut ur Globengaraget också, så när vi kom hem var vi på ganska bra humör faktiskt.

Humör: Lysande, jag har pysslat och skickat iväg lite foton till framkallning ikväll. Humörhöjare!
Borde göra: Gå och sova så klart :-)
Väder: Ingen aning. Kolsäck nu.

Natti natti //Anna

3 kommentarer:

  1. Hallå där, gumman! Har verkligen inte hunnit uppdatera min blogg ;-)

    Det är Heidi Swapps bok, den heter "Love your handwriting". Jag tycker om den (köpte den för 1 år sen kanske), men tycker att det går lika bra att härma fonter på datorn ;-) Om du vill göra det den enkla och billiga vägen istället....

    När kommer du hit till mig och scrappar då? Hade en tjej här igår som scrappade sin allra första sida :) 3.5 timme tog det ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Har en väninnan som åkte upp till detta 100 mil tur o retur. Sambon gick på monstren o hon hälsade på en kompis... Dom körde bara för dagen...tokigt.

    Hoppas att allt är bra!

    SvaraRadera
  3. Herregud, jag hade varit vild! Hunger gör ju vem som helst till argbigga ;-)
    Ring och klaga! Så får ni kanske värdecheckar så ni slapp betala för den stackars maten ni fick tillslut iallafall. Kanske lite plåster på såren?
    Elliot blev mäkta impad av bilderna i bloggen och "mamma jag vill ha dom där!!" "jag vill höra ljudet!" =)

    Kram Suss

    SvaraRadera