söndag, maj 02, 2021

Valborgshelg

Så fort vi bestämt att gå vidare med denna heelt sjuka idé så vidtog ju febril aktivitet. Det är ju verkligen pengaförstöring  att sälja mitt i renoveringen, men folk har väl gjort det förr och överlevt, så vi får väl se vad som händer =)

Men, hade vi vetat att det här objektet faktiskt skulle komma ut på marknaden så hade vi kanske prioriterat våra två-tre senaste år annorlunda. 

Valborgsmässoafton tillbringades med att släpa runt bråte på gården, elda en del av det och äta grillat i värmen från tunnan. 

Lade också ut studsmattan som bortskänkes på fb fredag kväll. Studsmattan ihop med grushögen som lastbilschaffisen lade av på fel ställe för ett par år sedan är ett par av anledningarna till att planen precis framför garaget är helt igenväxt. Lathet och ointresse kan ju också ha spelat in.
Men så länge vi körde bilarna hela vägen fram växte det inte igen på samma sätt.
Studsmattan hämtades under lördagen.

Jag fortsatte också med mitt projekt "odla i trädgården och kamouflera reningsverket". Kändes lite sådär att jag dragit igång det, men bäst att inte lämna halvtaffligt inför visningen. Ovan ser vi "återvunnen gräsmatta lagd som pussel på nygjord kulle".

Vi slavade på så mycket vi orkade hela helgen samt måndag kväll/natt. Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar