söndag, maj 16, 2021

Alla dessa fynd!

Det hade varit roligt att föreviga alla konstiga grejer man hittar när man gräver ut platser som varit mer eller mindre orörda i minst fem år, men det kommer man ju inte ihåg och har heller inte tid med.

Men några bilder har det blivit!

Kolla en pensel som någon av hanterverkarna lade i en påse så att den inte skulle torka till dagen/veckan efter... 5 år var dock för lång tid.

Om man lyfter penseln följer muggen med. Det var säkert nåt bra i den, men nu är det soporna som gäller.

Kolla, både pensel och roller sitter i ihopkletat i en påse!

I en påse med elektronik fanns det saker som varit väldigt "i teknikens framkant" när de införskaffades. Så känns det inte längre. I en låda fanns det ännu mer konstig elektronik, men då var tydligen inte kameran framme.

Den här har ju dock varit saknad! Undrar hur den hamnade i garaget? Men, tekniken har kanske sprungit ifrån den också?

Vi har skickat många bilder till Håkan på Fårö. Vad är det här? Ska vi verkligen ha det kvar?
De flesta lite torrare än den här som tagen en lördagkväll. Vi har tagit varsin drink med vodka och redbull för att vara glada och kunna jobba länge.
Det visade sig vara ett golvläggningsverktyg som tydligen skulle sparas.

Medans vi jobbar på i garaget är rådjuren och förstör i vår "odling". Den kom ju av sig lite och här har vi bara kastat ned lite överblivet ihop med nyköpta smultron och lavendel. De åt ju förstås lavendeln och fullkomligt rensade smultronen. Slet upp den nyplanterade kärleksörten med rötterna.
Resten var tydligen inte gott.
Nu när jag börjar ha koll på var saker och ting finns var det en smal sak att göra en liten säkerhetsbur till smultronen.

Fler saker man trodde var borta. Min pappa har gjort den kniven till mig. Jag tillverkade också en egen kniv med renhornsskaft, i ungefär samma veva, men den verkar ordentligt försvunnen. Roligt ändå att vissa saker dyker upp igen.

Att den här fanns kvar kändes extremt otippat, men beror förmodligen på att den tar så väldigt lite plats pga jättetunn. Den får vara kvar ett tag till. Är den från slutet på 80 eller början på 90-talet? Svårt att minnas. De hade i alla fall börjat göra fler nedfarter på berget då. Från början fanns det ju bara en. Som var svart upptill. Lite bökigt att lära sig åka skidor där, men det gick =)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar