fredag, juli 11, 2008

Ytterligare en turistdag =)

Barnen sov tursamt nog ganska länge så vi kom väl inte iväg så värst tidigt - men den aktiva delen av dagen inleddes längst norrut vid Fårö fyr.
Vid den finns en stenlabyrint som några var tvugna att springa in till mitten i.


Här uppstår en smärre kollision.



Labyrint och fyr. Barnen vägrade flytta på sig =)


Efter att nästan frusit lite vid klipporna nedanför fyren drog vi oss per fot och bil till Norsta Auren (fiiinaste stranden) där det inte var någon trängsel precis. Jag gillar stränder bäst när de är nästan övergivna =).
Barnen badade glatt - men bara en vuxen doppade något annat än fötterna. Och det var väl mest av säkerhetsskäl snarare än en drift att plaska i vattnet.

Chockerande strandfynd! Bläckfiskbesten har tagit en människa!

Efter blå läppars inträde drog vi oss till slut från stranden trots att solen vid detta lag tittat fram och förgyllde tillvaron.
Vi lunchade på Ebbas och ögonshoppade på Ebbes och stannade på vägen tillbaka hem på "Indisk marknad" i ett garage utmed öns huvudstråk.

Konstig lukt och massvis med schalar, gardiner,
dukar och allt du kan tänka dig - och lite till.


Vovve i fönster

När vi kom hem fikade vi medan de utmattade barnen sov middag och sedan softade vi tills det var dags för grannar och Håkan att lätta mot Visby för hemfärd till fastlandet. Trist slut på en annars bra dag.

Edit: "Hmmm... undrar varför bilderna blir så mörka när man publicerar dem. Man ser ju knappt hunden t ex. Men nu - i redigeringsläget ser den ut precis som den gjort i bildbehandlingsprogrammet. Jag borde väl göra något åt detta. Men inte nu."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar