lördag, oktober 28, 2006

EFIT

EFIT på en mailinglista jag är med i idag. Här kommer några små nedslag i vår dag:

08.
Dagen började ju som oftast på helgerna med att väckarklockan kommer och knör sig ned i sängen och vägrar ligga still och hålla tyst :-)

09.
SOLEN lyser helt otippat in genom fönstren och bråten på fönsterbrädan kastar skuggor på vårt repiga köksbord som strax skall prydas av frukost.

10.
Nova förbereder sig för att hjälpa pappa med trädgårdstraktorn. Eftersom den väsnas rejält tar hon på sig hörselkåporna medan jag strax åker iväg till dagis för att deltaga i den obligatoriska städdagen där.

11.
Jag har tur och får ett uppdrag som passar mig och min bil eminent. Köra grovsopor till återvinningscentralen. Två svängar blev det.

12.
Återvinningscentral i strålande solsken och inte var det särskilt mycket folk heller.

13.
Svänger förbi systemet på väg hem och handlar en ny vodka (provade den på kvällen sedan och den var mycket god) - Ruby Red. Men fick inte fota på systemet - de blev rabiata när jag tog fram kameran. Så jag fotade hemma istället.
Men allvarligt talat, nu hade inte jag tänkt ta några bilder där man kunde se vilka som var där, men är inte det allmän plats liksom? Och om det är fotoförbud - borde det inte finnas anslag om det då?

14.
Ansluter till resten av familjen i trädgården. Mannen sågar sly och har precis släppt ut pyromanen inom sig.

15.
Jag försöker ordna någonstans att plantera rosbuskarna jag fick i födelsedagspresent nyligen och Nova vill så gärna gräva som jag, köra skottkärra som jag och ställer även, med viss tvekan, upp på att bli fotograferad.

16.
Till slut är min nya rabatt i den snygga betongringen (*skojar*, men man tar vad man har) äntligen klar. Fattar inte hur jag skall lyckas få de här att överleva. Violerna har suttit i en kruka som jag fick i våras men de är väl fleråriga? Så jag provade att plantera ned dem också.

17.
Försöker få Nova att posera lite snyggt bredvid brasan som fortfarande brinner, mycket sly fanns det... men hon är ju måttligt intresserad av det :-)

18.
Jag limmar en havererad stol som var med grovsoporna från dagis, men jag tyckte den förtjänade bättre. Våra tvingar var inte tillräckligt vida så här syns en improviserad limpress.

19.
Till slut kom vi på att vi kanske skulle ha mat också och jag hämtar pizza och fotar i bilen under färd för mesta möjliga effektivitet.

20.
Tvätt, tvätt, tvätt... det tar aldrig slut.

21.
På spåret. Sedan hände det inte så mycket mer än mera TV i vår familj i alla fall.

Kram //Anna

2 kommentarer:

  1. Kikar in på er dag. Lilla söta Nova, hur söt är hon?! Helt galet =)
    Jag har fotat på bolaget i Örebro på fotokursen. Vi fick ett uppdarg för aytt prova den externa blixen och jag valde att gå dit. Jag frågade först och då var det inga problem, men jag fick inte fota folk utan att fråga dem först. Det var endel som blev skitsura! Jag menar, visst kan man stå för det man köper eller?

    Nåja. Kul att se er dag!

    Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Så kul att få se!

    SvaraRadera