fredag, januari 20, 2006

Fredag igen!

Så skönt.
Vi hade lite tacomys när mannen kom hemsläntrande från jobbet, lite TV och nu häckar jag här en stund medan han glor på nåt halvtrist tv-program.
Jag börjar känna en viss frid i kroppen nu - jag har sedan helg- och datahaveri-fördröjningen på mitt dataliv nu uppdaterat de flesta av mina dåliga samveten så pass att man kan börja blicka framåt.
Idag har jag lagt till några av mina favoritbloggar, förutom bekantkretsen, till höger här. Dessa har jag följt ganska länge men jag har några till som jag upptäckt på senare tid, fast de får nog vänta ett tag till innan jag lägger ut dem. Man vill ju kvalitetstesta dem först :-)
Jag har också lagt till ytterligare en bloggväninna "Hella".

Nämnde jag förresten att jag var och tränande förra och förrförra veckan? För första gången på typ två år. Från den senaste övningen som var i måndags har jag fortfarande träningsvärk :-)
Finns det platser kvar på det passet på måndag måste jag absolut köra det igen - för vid det laget har det nog nästan gått över...
Är det möjligt att mitt nya liv har börjat?

Nä, nu skall jag sikta på lite skönhetssömn. Kram och gonatt //Anna

3 kommentarer:

  1. Duktiga du som börjat träna...kanske vi kan sikta på Vår Ruset i år igen...

    SvaraRadera
  2. Hej gumman!
    Vad du är duktig som börjat träna!! Hmmm, det är MITT dåliga samvete det där... Fast å andra sidan hinner jag ju göra en massa andra saker *s*

    Grattis på bröllopsdagen i efterskott, gumman!!!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hejsan.
    Duktiga du som har träningsvärk, om det bara varit så väl här hemma med :)
    Hoppas allt ät bra med er, jag går in till dig igen och läser ikapp mig lite ;)

    Kram Sandi

    SvaraRadera