söndag, januari 22, 2006

Grrrr på...

...ICA Maxi.
I Haninge då.
Vi var där och handlade tidigare idag och letade födelsedagspresenter åt ett par av Novas kompisar, det är mycket kalasande nu, och hittade en tillbringare med fyra glas (I plast... "en tillbringare och fyra plast" - nä, tar inte den stigen idag.) som låg i en ställning med en massa leksaker. "Halva priset. Avdrages i kassan."
Tänkte då att vårt eget tålmodiga barn för en gångs skull kanske kunde få något när vi handlade. Hon leker bjudning med sina dockor och nallar ibland och detta kunde ju passa.
När vi gick igenom kassan så drogs det ju naturligtvis inte av något på det priset och Håkan gick till informationen som ringde in till leksaker och nähejdå det var ju inget fel.
Riktigt sura blev vi. Det känns som denna typ av händelser blir vanligare och vanligare. Vi har ju handlat där sedan vi flyttade hit för fem år sedan och det är påtagligt att man skyltar lite fult för att folk ska ta fel.
Håkan bad att få prata med den ansvarige och gick in för att göra det och hon var ju bara såå otrevlig. Visade på någon liten ynklig skylt, som inte syntes om man inte visste om den, som satt på den undre korgen med blandad bråte till skillnad från den övre korgen med blandad bråte som var välskyltad med halva priset.
Naturligtvis erbjöd de oss att lämna tillbaka varan. Hur lätt är det med en treåring i vagnen som redan vet att det är "hennes" tillbringare?
Nu gjorde vi det i alla fall.
Tack så j**lä mycket för ingenting ICA Maxi!

...och då har vi inte ens börjat tala om de extradyra avocadona "äta nu" som var stenhårda när maken kom hem med dem. Han åkte faktiskt tillbaka och dängde dem i disken. Men det var ju inte "fel" på varan. Så det var bara att åka hem igen.

Grrrr //Anna
På riktigt dåligt humör...

1 kommentar:

  1. Men fy 17 så arg man blir på denna dåliga stil som vissa butiker kör (och då fler och fler butiker då)... De hoppas att man:
    1. inte upptäcker det
    2. upptäcker misstaget men inte orkar göra nåt åt det
    3. i värsta fall så får dom ta tillbaka varan

    Är inte det där nåt för Plus, konsumentombudsmannen eller nåt? Falsk marknadsföring är ju FEL....

    Morrar lite tillsammans med dig....

    Förresten, du har blivit taggad :) Svara på frågorna :)

    SvaraRadera