söndag, november 20, 2005

Söndagkväll

Är hemkommen från kurs på Bosön som var en trevlig anläggning med ganska ostädade toaletter :-)
Håkan och Nova drog iväg på bandy (Hammarby - Ljusdal) men jag ville bara sitta i soffan och glo så jag hoppade det. Nu blev det ju inte riktigt så - satt i soffan ett tag men sedan hamnade jag här...

Tänka sig - i morgon har jag ju nästan ett jobb att gå till. Hann "jobba" (eller i alla fall praktisera - eller vad man nu skall kalla det) två dagar förra veckan. Så spännande. Jag kommer att bli en hävert på vad olika bildelar heter på spanska :-)

Tänkte på förekommen anledning visa några luffarslöjdsalster som jag gjort.
Har ju inte tid med det så ofta längre och har gett bort de flesta alstren i present så detta är det som finns kvar av korgar och ljusstakar.
Men vem vet? Rätt vad det är så har man tid igen :-)
Suss undrade om det är svårt och det är det väl inte direkt. Men man måste ha lämplig tjocklek på tråden, rätt typ av tänger och starka nypor.

Det är bara att prova!
Roligt kan jag garantera att det är.

Jag passade också på att premiärköra nya kameran nu när jag tog de här bilderna och det känns bra. Sen är den svart också och jag tycker det är snyggare än den grå.
Sen använde jag nån "slow sync"-inställning på blixten samtidigt som jag bara handhöll den så de är väl inte världsskarpa kanske...
Nä, nu skall jag sätta på lite tevatten.
Hepphepp //Anna

1 kommentar:

  1. Nu har jag kollat in din luffarslöjd, jättefina alster!
    Stark i nyporna förstår jag att man måste vara, endel av trådarna verkar så tjocka! Jättefint som sagt =)

    Kramar!

    SvaraRadera