lördag, november 12, 2005

EFIT

Hejsansvejsan!
EFIT-utmaning på vår mysbebbelista i helgen. Här kommer min lördag:


9.30
Frukost ganska sent - Nova åt sin första vid åttatiden medan vi andra väntade till denna tid för att hinna få lite aptit.


10.05
Håkan och Nova tittar i katalog med leksaker som förberedelse inför jul och födelsedag - själv är jag på väg in i duschen.


11.19
På pendeltågstationen på väg in mot Globen där dagens familjeaktivitet skall avnjutas.


efter 13 - någon gång
Jag glömde visst fota mellan 12 och 13 - men då var vi inne på Globens Köpcenter och åt 2 paj, en smörgås samt två läsk för det facila priset av 270:-, eller nåt liknande. Tyvärr var det helt hysteriskt med barnfamiljer på McDonalds - annars hade vi kunnat spara en hacka på att äta där.
Klockan ett började i alla fall showen och när första trucken kom in så blev man nästan chockad fast man var beredd på oväsen :-) Vi satt längst fram också så det var ju väldigt nära - de var ju nästan i höjd med oss - men Nova tog det bra. Hon var lite paralyserad först men kom snart in i stämningen och applåderade och pekade och babblade.
Bilden ovan föreställer Superman-trucken som gör en "cyclone" så att det sprätter grus på oss.


Mellan 14 och 15
Även om det är både roligt och högljutt kan man bli så trött att man i alla fall VILL sova.


15.20... typ...
Alla barns favvo, eller ALLAS favvo snarare - "Grave Digger" tar i ordentligt på slutet och gör en praktvurpa till sist.


16.54
Vi sitter trötta och nöjda på pendeltåget på väg hem. Det var mängder med barn i konstiga kepsar och lomhörda föräldrar i omlopp på t-bana och pendeltåg denna eftermiddag.


17.30
Vi orkade verkligen inte laga någon mat...


18.15
Om man halkar och slår framtänderna i handfatet så att blodet sprutar får man ha napp fast man inte skall sova. Dessutom plockade mamma fram nya leksaken.


19.40
Stilstudie av nya leksaken medan ägarinnan tittar på tv - den skulle sedan med ner i sängen ihop med kaninen. Känns ju mjukt och rart :-)


20.03
Mamman tar sig en drink framför "på spåret" för att lugna nerverna något efter tandincidenter och annat.


21.15
Det blir en riktig TV-kväll för en gångs skull och vi ser det ena programmet efter det andra - men samtidigt kan man ju göra något riktigt prakttråkigt som att sy märkband i strumpor och vantar...


22.10
...eller också kan man göra något roligt som att ta fram sina gamla ståltrådar och veckla lite med dem :-)


23.45
Men till slut är det läggdags och man kan ju alltid försöka läsa ut dessa få sidor innan man somnar...
Nattinatti //Anna

PS. Stort tack till Helene som lånat sin Z3:a då min är på reparation - annars hade det inte blivit några dåliga bilder ens en gång inifrån Globen :-) DS.

2 kommentarer:

  1. Vilken spännande dag! :) Vi var till ju till Barkarby i somras och då hade de ställt ett sånt där "" (tss..)utanför IKEA och vi fick se när de skulle åka i väg sedan och herre min gud vad det gjorde ont i våra öron då den startade upp och åkte upp på "kärran". :-/

    ::Kramis ::

    SvaraRadera
  2. Hallå!
    Kul att se er dag. Jösses, om mina barn fått se såna monstertruckar (eller vad heter det?) på riktigt! De skulle aldrig prata om nåt annat på en väldig lång tid. Nu nöjer vi oss med att se det på tv ibland.
    270:- låter ju som fått...eller? Herregud, de vet verkligen att ta betalt av stackars hungriga småbarnfamiljer som söker bukfylla...

    Vad är det du gör av ståltråden? Det ser ut som en korg eller liknande i bakgrunden och ett namn, är det svårt?
    Ha en härlig onsdag!
    Kram Suss

    SvaraRadera