söndag, juni 13, 2021

Visningshets!

 Lördag, och bara en visning på hela dagen!

Fint väder också! Jag tar lite nostalgibilder. Så jag har något kvar för minnet sedan =)

Alltså, fyfan vad hårt Nova och jag jobbade i påskas med den där stensättningen med små pallkragsodlingslådor på. Och förra vårens projekt vid garaget... lite deppigt känns det att lämna det.

Men sedan var det dags att bege sig till någon slags tidskapsel vid Skärmarbrink.

Utsidan är väl kanske inte så munter, men läget! Det är ju asnära om man vill gå på lite fotboll. Sen. När man får igen, alltså =)

De hade en gammal hederlig piskställning.

Lite annorlunda styling i denna lägenhet. Som egentligen var två lägenheter. 2+1, där man gjort tvättstuga av ettans kokvrå. Risk för spekulationsspekulanter alltså =)

Fin schackklocka som ledde till engagerad diskussion om Queens Gambit med mäklaren =)

Utsikten.
Grönt, mest träd - check.
Inte något grannhus för nära - check.
Blicken kan lätt försvinna i fjärran - check.
Full pott på den.
Dock var båda (en till varje lägenhet) balkongerna i norrläge och ganska små. Inte perfekt för odling. Lägenheten var verkligen inte renoverad, men hade viss potential. Beroende på hur budgivningen utvecklar sig...

Söndagen och måndagen var lite mer uppbokad:

Vi har nog i princip övergett Södermalm. Vi måste behålla minst en bil och det känns extra dyrt och bökigt att ha bil där. Vi har också mer och mer växlat över till stora treor istället för fyror. Det får bli arbetsplats där den får plats istället för ett "arbetsrum". Ska man ha en fyra blir rummen oftast så små.
Några saker har alltså utkristalliserat sig i vårt famlande i alla fall.

Det blev som sagt inte så många bilder från vårt flängande. Men några har jag i kameran:
Årsta. Fin lägenhet med många originaldetaljer. Fin utsikt från den. En bit upp i huset med förmiddagssol på en lång balkong med lite sluttande golv som Håkan inte vågade gå ut på. Men lägga bud på lägenheten var han intresserad av =)

Högdalen. Faktiskt en fyra med schysst rumsstorlek. Trevlig lägenhet men lite rappligt kök. Liten balkong. Kvällssol på den dock!

Nova rangordnar sina intryck från dagen. Jag är ganska med på den ratingen. Vi är dock lite tveksamma till föreningen för den "bästa" lägenheten.

Nova och jag håller också emot i köpivern här. Vi har hittat ett hus som vi verkligen vill se innan vi köper något alls. Lite liknande läge som vi har där vi bor nu. Färdigare hus men mindre garage.
Rimligt utgångspris. Frågan är hur det ser ut i verkligheten och vad priset slutar på.

BTW - ser jag ett jävla badrum till som är stajlat med Lilla brukets äckligt luktande tvål så skriker jag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar