tisdag, augusti 09, 2011

Tidsmaskin

Hmm... ligger lite efter med bildbloggandet här. I tisdags, efter morgonmotion och disk, stack vi till Visby för att handla rena underkläder.
Har vi inte lyckats tvätta på över tre veckor kan vi lika gärna vänta tills på söndag =)

Äntligen passade det att stanna på 56:ans café och fika/luncha lite. Vi har ju svept förbi i flera år, men det ser mycket spännande ut med gammal bilbråte utanför. 50-talet var väldigt påtagligt.


Läckra modellbyggen och massvis med nostalgiprylar gjorde att det fanns massor att titta på.
 Efter lunchen fyllde vi på med radiokaka, värsta nostalgidyket. Sedan shoppade Nova i butiken, som vi inte ens visste fanns. Hon köpte en Ford! Hu! Och en Betty Boop-kudde =)


Finns det nåt spännande här inne?
När vi kom till Visby gjordes nödvändiga inköp på Clas Ohlson och Åhlens innan vi gav oss i kast med nästa tidssprång.
De medeltidsklädda vid Systemet såg väl något malplacerade ut, men nere vid själva marknaden passade det bättre. I början räknade Nova alla medeltidsklädda, men när de närmade sig 100 och vi knappt hunnit in innanför muren lyckades jag övertala henne att ge upp.

Smide är ju kul att titta på...
Vi handlade nästan bara ätligheter, men det var skoj att gå runt och titta på folk, repslagning, smide och gycklaruppträdanden...

Värsta goda brödet på "Fram och bakstugan".

På väg tillbaka till Fårö på kvällen inleddes min/familjens karriär som "Geocachare". 

Vid oljekällan, som jag flera gånger tänkt stanna vid, fanns en liten låda som var ganska lätt att hitta. Nu blev ju själva stoppet av också. Fantastiskt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar