lördag, november 13, 2010

Fotboll - nästan med förhinder

I tisdags klockan nio skulle biljetterna till Cupfinalen släppas på Ticnet. Fem i nio försökte jag lite fint ansluta till Ticnets hemsida. Men nähä, då ligger internetet nere på jobbet.
Försöker ringa Håkan, för att lasta över problemet =), men han svarar inte.
Försöker igen, och igen och igen... och till slut, vid 20 över nio så funkar anslutningen igen, men det går inte att boka några biljetter för kön är full...
Det här går lysande.
Ringer Håkan igen. Inget svar.
Provar igen. Och igen. Hoppar jämfota.
Till slut blir jag insläppt, men det det går inte att boka några biljetter. Jag försöker alla upptänkliga varianter men inget funkar. De verkar slut. Morr.
Ringer Håkan. Inget svar.
Provar hemtelefonen och får kontakt. Jaha, ljudet var avstängt på mobilen. Jättedumt tillfälle att ha ljudet avstängt.
Diskuterar traumat och sannolikheten för att några biljetter kommer tillbaka ut i systemet under dagen samtidigt som jag fortsätter att försöka boka fast det inte finns nåt att boka... och plötsligt händer det... det dyker upp två biljetter på östra. Utan tak. Det kommer ju förmodligen att spöregna, eller snöa, men överlevde man bandyfinalen, så ska det nog gå nu också.

Det var galet tryck inne på Söderstadion. Galet många poliser, hästar och säkerhetsvakter inne och runt arenan var det också.
Det går inte att beskriva hur häftigt det var. Skåningarna lyckades inte göra mål förrän i åttionde minuten, så hoppet höll i sig bra länge. Och ett litet hopp om förlängning levde ända till slutsignalen.


Jättefullt var det.

Och ett jäkla hallå =)
Jag har typ ingen röst idag... men det var det värt. Magisk kväll, fast Hammarby förlorade.

Notering: långkalsongerna som kändes listiga på östra kändes överflödiga inne på Engelen x timmar senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar