torsdag, april 20, 2006

Jahaja,

samma gamla snö...
Man tror ju inte det är sant!
Tur jag inte lagt av vinterdäcken än :-)

Vår nykluvna ved ligger fint under ett litet täcke av snö. Precis som grillen som vi tog ut igår i ett anfall av vårkänslor.
Bara att knöla tillbaka dem i påsen igen. Nu skall jag mentalt kräla in under närmaste filt och ligga där tills solen tittar fram igen.

Deppiga hälsningar //Anna

Humör: *morr*
Borde göra: Arbeta kanske
Väder: SNÖ! Jag blir galen...

4 kommentarer:

  1. Ja, ni har inte haft det kul i resten av Sverige idag... Solen har ju varit HÄR! Och den ska stanna hela helgen sägs det på televisionen, hihi.
    *muckar lite nu*

    Grilla kan man göra fast det är snö ute. Det gör alltid vi, fast vi är inte så bortskämda med att ha vackert väder och snöfritt den här årstiden heller..

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Visst var vädret trist igår?! Men idag är det toppen, hos er med hoppas jag! Lite blåsigt men det kan jag stå ut med så länge det inte snöar!!
    Hörru, den däringa Vodka raspberry... kan den inte vara god om man mosar lite hallon i drinken? Vanilj känns inte som min smak... tänker bara på unken parfym från Body Shop *uäk* Jag måste nog prova innan jag handlar, får man smygöppna på systemet tror du?
    Kramar, Julia

    SvaraRadera
  3. I dag gissar jag att du mår mycket bättre, nu skiner solen!

    SvaraRadera
  4. JA snö på ny ved är inte kul. Vi eldar med ved hela året o sambon håller för fullt upp med X antal kubikmeter ved..som helst ska torka!
    Kram

    SvaraRadera