onsdag, december 15, 2010

Andra halvlek...

...är betydligt roligare.

Edit: Från att ha stått 1-6 i halvtid så blev det sjuukt spännande i andra. Värsta upphämtningen och supernära kvittering ett par gånger om. Till slut blev det dock 7-9 efter en straff i typ nittionde minuten. Orättvist dömt så klart =)
Kul andra halvlek i alla fall. T o m Nova var helt i extas.

Edit2: Kom på att jag var tvungen att uppmärksamma speakerns oefterhärmliga sätt att säga 62, 65 och 69 samt förmodligen 62, 67 och något mer på sextio. Det hände helt enkelt väldigt mycket mellan sextionde och sjuttionde minuten.
När han sa 62a (eller möjligen 61a - minns inte riktigt) minuten - "sjättiandra minuten" - trodde jag att han var så exalterad att det trasslade ihop sig i talorganet. Men, som sagt, efter "sjättifemte", "sjättisjunde" och "sjättinionde" - började man ana ett mönster.
Efter varje mål talande han också om vilket företag som sponsrat bollen (målet gjordes med en boll sponsrad av...), eller, om Sandviken gjort målet - vilket företag som INTE sponsrat bollen. Men någonstans i sjättisjunde-sjättiåttonde minuten säger människan "och målet sponsrades av bollen" eller nåt sådant. Det var tur att matchen till slut gick in i sjuttionde minuten så att man kunde börja koncentrera sig på just matchen istället för på speakern =)