söndag, mars 11, 2007

Spela, spela bandy...

Bandy, bandy... la, la, la...

Västerås var förbluffande tama i denna match som de var tvungna att vinna för att ha en chans att gå till final. De var efter från start och tappade bara mer och mer. Mycket oväntat.
Nova fick sällskap på matchen av en liten kompis - roligt för dom. Kompisens pappa hade lärt honom att Västerås var "blä".
Nova lärde sig naturligtvis detta med blixtens hastighet. Så gick det med vår "inteskymfamotståndarnasportuppfostran".

Här verkar det, ganska oväntat, som spelarna kramas. - Nejdå domarn, vi har inte gjort nåt fult. Vi har INTE försökt slå benen av varandra med klubborna, nehejdå!

Efter matchen gick vi alla på krogen. Novas lille kompis ville gå hem, men när hon berättade att man får "bajenjuice" när man följer med på krogen ville han absolut också hänga på.
"Bajenjuice" för barn skall ej förväxlas med öl vilket motsvarar "bajenjuice" för vuxna - de får helt enkelt juice eller motsvarande i samband med match. De brukar också få klubbor och bli allmänt bortklemade av personalen faktiskt.
Vi hade lite krigsråd om hur vi skulle göra apropå finalen i Uppsala. Vi var några få som tyckte att vi stått att grinat på Studenternas så många gånger att vi nog kunde överleva det en gång till och några som tydligen menade vad de sa förra året (för fjärde gången typ) - aldrig mer Studenternas!
Veklingar.
//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar