fredag, juni 11, 2021

Vid liv


11 dagar efter besöket på Bagis och han är fortfarande vid liv. <3
Ser faktiskt ut att njuta lite av livet.

Uppföljande besök skedde några dagar senare och de hittade inga direkta fel relaterat till blödingen. Däremot hade han väldigt ont i ett ben hos veterinären och fick smärtstillande utskrivet.

Vi fick åka Haninge runt för att få tag på det. När vi till slut lyckats köpa tabletterna och kommer tillbaka till bilen, skuttar han glatt runt mellan fram- och baksätet. Jäkla simulant.

Vi är också fortfarande vid liv, på nåt sätt, och fortsätter med bostadsvisningar. Från Södermalm till Nynäshamn letar vi - lägenheter, radhus och även ett och annat hus. Vi åker runt och tittar utomhus på en del objekt också. För att kunna steka de tveksamma och slippa lägga tid på visning av dem, samt viktig "kvällssolsrekognoscering". Kvällssol är inte ett måste men man vill ju veta förutsättningarna. Går det att odla på balkongen? Når solen ner på den frimärksstora radhustomten? Hur ser det egentligen ut runtom? Det får inte vara andra hus för nära och det måste finnas nåt grönt, helst träd i utsikten från åtminstone att par rum. Helst ska blicken kunna leta sig i fjärran utan att fastna i ett närliggande grannhus. Gärna med någon sort själ =)

Inte helt lätt att uppfylla dessa krav. 

Håkan vill ha nytt eller nyrenoverat. Särskilt köket. Utsikten skiter han i.

Man får försöka hitta nåt man gillar, som kanske ryms i budgeten och sedan försöka "sälja in" det till den äkta hälften. Får man ok försöker vi skohorna in en visning. Otroligt tidskrävande att leta rätt på, researcha och besöka alla dessa bostäder.

Många objekt försvinner för övrigt innan visningen. Vi känner oss dock inte redo att ge oss in i den svängen ännu. Vi måste få bättre grepp om vad det vi vill ha/kan tänka oss verkar kosta just nu. Fler visningar alltså =)

Priserna är ju också helt galna. Ångrar både en och två och sju gånger att jag gick med på att sälja huset. Vi kommer vara tvungna att köpa något sämre men dyrare, känns det som.

Kommer på att det i alla fall vore roligt att ha foton från alla visningar, för det kommer nog att bli många. Bestämmer mig för att det ska jag se till.


Glömmer raskt bort det igen. Här har jag dock fotat fin allium utanför en lägenhet i Farsta Strand. Den ville Håkan lägga bud på. Nova och jag säger nej. Känns som en trend.

Fredagspromenad med katten i hans ganska nya vagn.

Han tröttnade på vagnen.


Det blev ett kvällsdopp också. Bikini med bilar som Karin köpt till mig i USA, men som aldrig passat, fick lämna min garderob i samband med rensning innan husvisning. Den visade sig passa junioren ganska bra. Så roligt när saker man sparat nästan tvångsmässigt kommer till användning.


Det är som att särskilt Nova och jag desperat försöker tanka ner de fina känslorna med att bo just här för framtida elände =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar